Jury 2021

Fie Pedersen

 Danmark

Hej alle mit navn er Fie. Jeg har startede i negle branchen i 9 år ved mit spise bord og har nu udviklet mig til at have den største negle Instagram profil i Danmark. Til dagligt arbejder jeg sammen med flere af de største firmaer både ind og udland.

Jeg har en kæmpe passion for alt indenfor negle, nailart og sociale medier. Sharing is Caring – har altid og er stadig mit motto og jeg har derfor stor fokus på at dele ud af min viden og hjælpe andre via min platform.

Sheila Månsson

 Danmark

Mit navn er Sheila Månsson

Jeg er på mit 12 år som negletekniker – min negle rejse startede som en hobby på mit teenager værelse i Dragør.

Nu har jeg min egen salon og er Danmarks Mester i Gele 2019 – sammen med en masse andre pladser til DM og Nail Open.

Jeg sætter en ære i mit arbejde og bidrager til branchen med mod og kærlighed. Mit motto er “Øvelse gør mester”.

Jeanette Ulriksen

Jeanette Ulriksen

 Danmark

Jeg har været i negle industrien i 18 år og startede med et basis akryl kursus. På kurset blev jeg tilbudt et job hos firmaet og tog derefter alle kurser, for at bliver Master Nail Technician indenfor 6 måneder. Jeg begyndte at undervise og har gjort det lige siden. Jeg startede sin egen salon og skole og begyndte også at konkurrere og jeg har vundet mange medaljer indenfor mange forskellige kategorier i konkurrencer over hele verden. I 2013 blev jeg uddannet som International Dommer og har siden rejst i hele verden rundt for at bedømme til konkurrencer. I dag ejer Jeanette sit eget distributionsfirma. Jeg har et team af undervisere, ambassadører og supportere, som er en stor del af firmaet.

Maria Aitomaki

Maria Aitomaki

Finland / Danmark

Jeg er international underviser og erfaren deltager i konkurrencer. Min karriere inden for negleindustrien er startet for 18 år siden, og jeg har deltaget i  konkurrencer siden 2003. Jeg har uddannet og udvekslet oplysninger med mange nye konkurrenter og hjulpet dem videre i deres karriere, samt bedømt i forskellige konkurrencer siden 2010.  Jeg giver branchen i Danmark et løft ved altid at forsøge at hjælpe og aldrig holde tips og tricks for sig selv. ”Hvis vi lærer noget nyt og ikke giver det videre, vil konkurrenceniveauet altid være det samme”. Deling af viden, vil løfte alle, og det vil få en selv og alle andre til at præstere hårdere. Min største præstation i at konkurrere er 1. pladsen i Global Nail cup (gele) 2010 i Seoul, Korea. Maria underviser til dagligt og har arbejdet som Salgs Manager i neglebranchen siden 2014 og haft sin egen salon siden 2003.

Stinna-Attende Sejersen

 Danmark

Min rejse startede for ca 5 år siden i negle branchen. Jeg fik hurtigt blod på tanden og fandt sig selv i Nail art og shapes. Jeg er perfektionist og fordyber mig virkelig 100% i høj standard og er god til at lærer fra mig. I min Educater uddannelse, har jeg opnået en Absolute International Master Educater. Den højeste titel indenfor nuværende Brand. Jeg elsker at lærer nyt og forbedre sig, derfor har jeg 12 rejser bag mig, med kurser af forskellige slags. Jeg har vundet guld i 2017 i mixed media og sølv i 2018 til Dm. Jeg har opnået ” Master Of Nail Decoration ” i udlandet. Jeg er den danske distributør af et neglebrand i Danmark og til daglig underviser jeg i Nail Art, uddannelse og xtreme shapes.

Silke Buchardt

Danmark

Mit navn er Silke Buchardt og jeg driver til hverdag en skønhedsklinik på Frederiksberg på 12. år samt en beauty webshop i rivende udvikling. Min rejse i denne branche startede for knapt 20 år siden og jeg kan blandt andet skrive Grand Master, Shellac EA og Brand Ambassador på cv’et. Det er også blevet til et par pokaler men konkurrence er personligt ikke for mine nerver, så mit fokus ligger andet sted og det er derfor en fornøjelse og en kæmpe ære at få lov at stå på den anden side, som en del af juryen.

Maja Vasiljevic

Danmark

My nail journey started off when I was 18. It was a hobby that quickly turned into passion. I took my basic/beginner course back in 2016. After that, I only continued growing. I took trainings with many nail coaches from different countries and different brands. Learning different techniques helped me creat my own style and become recognized within the nail industry. 

I moved to Denmark 2 years ago and was so surprised to see how quickly my colleagues and clients have accepted me. Shortly after, I opened my own nail salon and became super busy. Aside from being a nail technician, I am a brand ambassador and a trainer. I offer different classes for both, beginners and experienced nail technicians such as Basic training, Level Up, Russian Manicure, etc…

Im an expert in gel technique and a huge fan of a Reverse French nail style.

Im looking forward to seeing all the amazing nail stylists competing in this unique project.

Bianca Wessel

Danmark

Hej, mit navn er Bianca og jeg er 43 år. Jeg er ejer af to saloner. En i Rødovre og en på Frederiksberg samt en tattooshop.

Jeg har været i branchen i MANGE år og er (hold nu fast) uddannet: negletekniker, vippetekniker, Browstylist, Makeup artist og Spraytanner. Jeg har taget masser af kurser gennem årene, men stoppede med at lave negle tilbage i 2013. I dag laver jeg Spraytan, Lash lift, Brynstyling og Makeup en sjælden gang i mellem. Jeg har en enorm bred viden om Beautybranchen generelt og er ansvarlig for at ansætte de mest kompetente negleteknikkere til vores egne saloner. Jeg er meget kreativ og mit hoved kører altid på højtryk efter nye ideer og muligheder.

Casper Schade

 Danmark

Jeg er medejer af et distributionsfirma, hvor vi både håndter salg fra vores webshop og fysiske butik i Kolding, samt rådgiver, underviser og videreformidler eksterne undervisningssteder til negleinteresserede i Danmark. Jeg har været i branchen siden starten af 2016, hvor vi startede virksomheden. Introduktionen til branchen kom fra min partner, hvorefter jeg straks påbegyndte en usædvanlig udfordrende indlæringskurve, der fyldte mig med den dybeste respekt for alle de dygtige negleteknikkere vi har i Danmark. Jeg har fra starten haft et stort fokus og voksende interesse i produktudvikling og innovation, som med sparring fra vores kunder, instruktører og leverandører fortsat vil lede vejen for mig personligt og for virksomheden.

Emilie Skov

Danmark

Jeg er 25 år gammel, har været i neglebranchen i 6 år og er nu medejer af et neglefirma bestående af fysisk butik, webshop samt kursuslokaler. I firmaet distribuerer vi forskellige mærker indenfor negleprodukter.

Jeg prioriterer at holde mig opdateret på negletrends og rejser ofte til udlandet i forbindelse med messer og besøg hos leverandører.

Mia Andreassen

Danmark

Mit navn er Mia og jeg er distributør af et neglebrand, som jeg har været siden 2016. Jeg startede i vores skønne branche for 12 år siden, hvor det startede som en hobby . I 2011 gennemførte jeg min negletekniker uddannelse. Igennem årene har jeg haft en neglesalon hvor jeg har udført neglebehandlinger. Senere hen voksede en lille drøm om at distribuerer negle produkter til hele landet, samt lære min viden fra mig ved at undervise i negleteknik.

Den drøm blev til virkelighed I 2016 hvor jeg også blev uddannet International Nail Educater. I 2018 opgraderede jeg min uddannelse til International Master Educater, som jeg er meget stolt af. Jeg finder enormt meget glæde i at blive klogere og prioriterer derfor altid at komme over grænsen og lære ny viden fra andre anerkendte negle teknikere i det store udland.

Kva mine mange år i branchen samt min brede viden er jeg sikker på at jeg kan bidrage med en masse som Dommer ved Danish Nail Awards.