Jury 2020

Cecilie Sahl

Cecilie Sahl

 Danmark

Cecilie er en af de få, der ikke har været i branchen særligt længe. Hun lavede sin første akrylnegl på kursus i sommeren 2016 og deltog efterfølgende i sine første konkurrencer i foråret 2017 – senest i 2020 vandt hun guld i 3 ud af 3 konkurrencer. Sidenhen har hun vundet mange medaljer ved sin deltagelse i Danish Nail Open. Cecilies daglige arbejde bærer præg af stor respekt for korrekt teknisk opbygning, frem for vild nail art. Hun går meget op i grundighed, ærlighed og ordentlighed, og er derfor også en støttende kollega i branchen, der gladeligt deler ud af sine tips og tricks.

Fie Pedersen

Fie Pedersen

 Danmark

Fie har været i negle branchen i 8 år og Fie har været uddannet negletekniker siden 2016. Fie har en kæmpe passion for alt indenfor negle og nailart. Sharing is Caring – har altid og er stadig Fie’s motto og hun har derfor stor fokus på at dele ud af hendes viden på de sociale medier og hun går utrolig meget op i detaljer og laver alt med stor passion. Fie har de sidste 5 år arbejdet som brand ambassadør samt undervist for forskellige firmaer inden for negleindustrien. Til dagligt har Fie sin egen salon i Århus hvor hun også tilbyder 1:1 samt hold undervisning. Derudover arbejder hun sammen med flere store firmaer fra ind og udland.

Jeanette Ulriksen

Jeanette Ulriksen

 Danmark

Jeanette har været i negle industrien i 17 år og startede med et basis akryl kursus. På kurset blev hun tilbudt et job hos firmaet og tog derefter alle kurser, for at bliver Master Nail Technician indenfor 6 måneder. Jeanette begyndte at undervise og har gjort det lige siden. Jeanette startede sin egen salon og skole og begyndte også at konkurrere og hun har vundet mange medaljer indenfor mange forskellige kategorier i konkurrencer over hele verden. I 2013 Blev Jeanette uddannet som International Dommer og har siden rejst i hele verden rundt for at bedømme til konkurrencer. I dag ejer Jeanette sit eget distributionsfirma, hvor hun sælger følgende mærker: Astonishing og Urban Nails. Hun har et team af undervisere, ambassadører og supportere, som er en stor del af firmaet.

Maria Aitomaki

Maria Aitomaki

Finland / Danmark

Maria er international underviser og erfaren deltager i konkurrencer. Marias karriere inden for negleindustrien er startet for 17 år siden, og hun har deltaget i  konkurrencer siden 2003. Maria har uddannet og udvekslet oplysninger med mange nye konkurrenter og hjulpet dem videre i deres karriere, samt bedømt i forskellige konkurrencer siden 2010.  Maria giver branchen i Danmark et løft ved altid at forsøge at hjælpe og aldrig holde tips og tricks for sig selv. ”Hvis vi lærer noget nyt og ikke giver det videre, vil konkurrenceniveauet altid være det samme”. Deling af viden, vil løfte alle, og det vil få en selv og alle andre til at præstere hårdere. Marias største præstation i at konkurrere er 1. pladsen i Global Nail cup (gele) 2010 i Seoul, Korea. Maria underviser til dagligt for Light Elegance samt CND og har arbejdet som Salgs Direktør for det Finske marked hos Insight Cosmetics Group siden 2014 og haft sin egen salon siden 2003.

Marlene Bech

Marlene Bech

 Danmark

Marlene har været selvstændig i 8 år, til daglig har hun sin egen forretning på Gothersgade i kbh k. Marlene har konkurreret indenfor negle i ind og udland de sidste 6 år. Marlene har bl.a. vundet DM 7 gange i forskellige kategorier, nordisk mester 2019, winner of Winners og grandchampion i Schweiz 2017. Har over 45 top 3 placeringer. Tekniske korrekte negle er hendes speciale, og det Marlene vægter utrolig højt er at man kan udføre naturlige eller franske negle korrekt og helt ens.

Nadia Munk

Nadia Munk

 Danmark

Nadia startede tilbage i 2010 med sit første startsæt til negle, og var fuldstændig overbevist om, at det kunne da ikke være så svært. Nadia tilmeldte sig dog hurtigt en negle uddannelse, da det ikke var så nemt som først antaget.

Nadia er uddannet flere steder fra efterfølgende og har altid været meget nysgerrig og har altid gerne ville lære så meget som muligt. Nadia har i flere år arbejdet i salon som negletekniker. Siden 2016 har Nadia undervist for Magnetic. Nadia er uddannet instruktør fra Magnetic, og underviser til dagligt i negle. Nadia tager en masse undervisning selv, for hele tiden at udvikle sig, og holde sig opdateret inde for faget.

Kristinna Brøndum

Danmark

Kristinna er uddannet negletekniker og int. Guld instruktør hos Nsi. Hun elsker at underviser og lærer fra sig, hun har et livs Citat- Når man deler glæden, vokser den.

Glæden ved at lave smukke negle blev en kæmpe passion for kristinna i slut 2016.

Kristinna elsker at lave Extreme shapes, fyldt med nail art. Samt Klassiske franske negle. Af samme grund har hun også deltaget i Danish nail open i 2018 og senest i 2020 hun har i alt vundet 4 medaljer 2x bronze 1x sølv 1x guld.

Kristinna er ALTID hjælpsom og elsker at dele alle tips og tricks. Samt at lærer nye teknikker, hun tager derfor tit på nye kursuser for at forbedre og dygtiggøre sig.

Til dagligt er Kristinna selvstændig på 4 år og hun lever af at undervise samt arbejder som brand ambassadør. 

Stinna Attende

Danmark

Stinna har været i neglebranchen i 4 år nu. Det hele startede med at dekorere tipper, som så hurtigt udviklede sig. Startede på uddannelse og deltog i mange kurser efterfølgende. Da hun er gammel kunstmaler, lægger en pensel godt i hånden på hende. Stinna blev underviser i negle og har nu rejst udlands og taget 12 kurser.  Hun er Absolute International Master Educator, som er det højeste niveau inden for nuværende brand. DM i Mixed Media kategorien trak hun guld hjem i 2017 og en 2 plads i 2018.  Udover dette har Stinna opnået Master of Nail Decoration på et af hendes udlandsrejser.

Stinna er ekstrem perfektionist, når det kommer til Nail Art og Perfect Shapes.

I dag er hun distributør for Crystal Nails Denmark og har et bredt team under sig.